Ateliér Arpeggio

Jankovcova 49/1037
170 00 Praha 7 - Holešovice
img.PNG
Kontaktní osoba:
Barbora Plachá
barbora.placha@arpeggio.cz
tel. +420 724 357 686

Zásady zpracování osobních údajů


Jsme společnost Arpeggio s.r.o. se sídlem V Kapslovně 2/2767, 130 00 Praha 3, IČO: 24158186 (dále jen 'Arpeggio', 'my', 'společnost') a nabízíme lidem, společnostem a organizacím širokou nabídku harf a s těmito nástroji souvisejících služeb.

Chceme, abyste věděli, že s Vašimi osobními údaji nakládáme s řádnou péčí a v souladu s platnými právními předpisy, dodržujeme Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé také jako GDPR (dále jen 'GDPR'). Vaše osobní údaje jsou chráněné v nejvyšší možné míře.
Arpeggio jako správce údajů
1. Zpracováváme tyto osobní údaje:
a) Jméno a příjmení, e-mail, dodací, resp. fakturační adresa (nemusí být shodná s trvalým bydlištěm).
b) Výše uvedené osobní údaje zpracováváme za účelem prodeje harf a poskytování dalších služeb, a to zejména servisu zakoupeného zboží, případně vyřizování vašich dotazů a objednávek.
c) Osobní údaje podle tohoto odstavce zpracováváme po dobu nezbytně nutnou v souladu se zákonnými předpisy.

2. Všechny údaje jsou zpracovávány zpravidla na území ČR, případně v dalších státech EU. K předávání vašich údajů mimo členské státy EU nedochází. Údaje vložené uživateli nejsou duplikovány, kontrolovány či měněny. Vaše údaje předáváme třetím subjektům pouze pokud je tak třeba učinit v souvislosti s plněním našich povinností plynoucích z uzavřené (kupní) smlouvy (např. předání Vašich údajů dopravci či servisnímu středisku při reklamaci zboží).
3. V případě, že se dozvíme o bezpečnostním riziku spojeným s osobními údaji, bez zbytečného odkladu Vás upozorníme.

4. Prostřednictvím našich webových stránek Arpeggio a Hary Camac Česká republika mohou být na Vaše zařízení ukládány cookies. Více informací naleznete zde.

Práva
1. Dle platné právní úpravy v oblasti ochrany osobních údajů máte následující práva:
a. Na přístup k osobním údajům - můžete požadovat informaci o tom, jaké osobní údaje o Vás zpracováváme, a to v rozsahu stanoveném zákonem. Informaci vám poskytneme do 30 dnů od Vaší žádosti.

b. Na opravu, resp. doplnění osobních údajů - v případě, že zjistíte, že o vás vedeme nepřesné osobní údaje, máte právo na to, abychom bez zbytečného odkladu tyto osobní údaje opravili či doplnili.

c. Na výmaz osobních údajů - můžete naši společnost požádat, aby vymazala Vaše osobní údaje, pokud dojde k některé z následujících situací:

osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány;
odvolal/-a jste souhlas, na jehož základě byly Vaše osobní údaje zpracovány, a neexistuje žádný další právní důvod pro jejich zpracování;
vznesl/-a jste námitku proti tomu být předmětem rozhodování založeného na automatizovaném zpracování Vašich osobních údajů a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro jejich takovéto zpracování nebo jste vznesl/-a námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu;
Vaše osobní údaje byly zpracovány protiprávně;
Vaše osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti stanovené v právu Unie nebo členského státu, které se na naši společnost jakožto správce vztahuje;

d. Na omezení zpracování - máte právo nás požádat o omezení zpracování osobních údajů.

e. Na přenositelnost údajů - pokud naše společnost zpracovává Vaše údaje na základě smlouvy nebo souhlasu a k tomu automatizovaně, máte právo získat osobní údaje, které se Vás týkají a které jste naší společnosti poskytl/-a, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu s tím, že tímto právem nesmí být nepříznivě dotčena práva a svobody jiných osob;

f. Právo vznést námitku – můžete kdykoliv vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů u naší společnosti prováděného na základě oprávněného zájmu naší společnosti a/nebo pro účely přímého marketingu

g. Podat stížnost - máte právo podat stížnost proti zpracování svých osobních údajů u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

h. V případě, že se rozhodnete uplatnit jakékoliv výše zmíněné právo, napište nám nejlépe na e-mail: barbora.placha@arpeggio.cz.


Závěrečná ustanovení
Tyto Zásady zpracování osobních údajů nabývají účinnosti 01.05.2018.